Eierdieet

Eierdieet: 5 Kilo Afvallen In Eén Week Door Eieren Te Eten?

Ben je opzoek naar een dieet en vind jij eieren lekker? Dan is het eierdieet wellicht iets voor jou, want bij dit dieet eet je in één week ongeveer 25 eieren.

De vraag is natuurlijk hoelang je een dieet als deze kan volgen en of het een goede en gezonde manier van afvallen is. Daarom zal ik in dit artikel precies aan je uitleggen wat je kan verwachten wanneer je het eierdieet gaat volgen. (meer…)

Stoppen Met Lijnen

Stoppen Met Lijnen: Blijvend Afvallen Met Online Cursus?

Heb je overgewicht, maar geen zin meer om te lijnen? En wil je een betere gezondheid? Dan zal je jouw eetgedrag, gewoontes en leefstijl moeten aanpassen!

Voedingscoach en lifestylebegeleider Gerdien Hopster weet dit als geen ander en heeft daarom een Stoppen Met Lijnen cursus ontwikkeld. Zij zegt dat je met haar methode leert hoe je kleine aanpassingen kan maken in je leefstijl, die uiteindelijk grote impact hebben op je gewicht en leefstijl.

Uiteraard was ik erg nieuwsgierig geworden naar de Stoppen Met Lijnen cursus en ben ik opzoek gegaan naar hoe deze methode in elkaar zit. Daarom zal ik je uitleggen wat de voordelen en nadelen zijn en of het verstandig is om deze cursus te gaan volgen. (meer…)