Superverbrander methode

De Superverbrander Methode: Revolutionair Of Niets Nieuws?

Vind jij maar niet het juiste dieet om blijvend af te vallen? Dat komt volgens Jesse van der Velde omdat diëten niet werken. Veel diëten schoppen namelijk je hormoonhuishouding in de war en zorgen dat je niet afvalt of zelfs weer aankomt.

Daarom heeft Jesse van der Velde een manier ontwikkelt om blijvend af te vallen. Dit noemt hij de De Superverbrander Methode. Van deze methode beweerd hij dat je kan afvallen, zonder dat je hormonen van slag raken.

In dit artikel vertel ik je of zijn product echt een doorbraak is of niets nieuws en geef ik mijn mening over De Superverbrander Methode.

Waarom weer een nieuwe afvallen methode?

De vraag moet eigenlijk zijn, waarom zijn diëten zo populair? Uit een enquête die is gehouden onder 2.000 Britse mannen en vrouwen blijkt namelijk dat een 45-jarige gemiddeld maar liefst 61 diëten heeft gevolgd. Persoonlijk lijkt mij dat wat overdreven, maar ook al zou het de helft zijn, dan is nog steeds hartstikke veel.

Toch is keer op keer bewezen en gebleken uit ervaringen, dat veel diëten niet helpen om af te vallen. Zeker niet als je kijkt naar de lange termijn. Toch blijven er nog altijd meer diëten en afvallen methodes bijkomen.

Bij elk nieuw dieet wordt weer een nieuwe oorzaak aangewezen, die de veroorzaker zou zijn van jouw overtollige kilo’s. Daarbij wordt dan een oplossing bedacht in de vorm van een dieet. De meest gebruikte oplossing zijn diëten die een bepaalde caloriegroep uitsluiten, zoals een eiwitdieet, koolhydraatarm dieet of een vetarm dieet.

Elke keer klinkt het voor de consument weer logisch waarom zijn vorige dieet niet goed werkte en heeft daarom de behoefte aan iets nieuws. Zo blijft het balletje rollen, totdat er uiteindelijk een methode wordt aangereikt die echt werkt.

Toch zijn een aantal diëten die de laatste jaren op de markt komen, steeds meer gericht op de lange termijn en de gezondheid. Dit kan je eigenlijk in de volksmond geen dieet meer noemen. Dit zijn meer methodes die je levensstijl aanpakken en je gezonder maken. Een goede ontwikkeling als je het mij vraagt.

Wie is Jesse van der Velde?

De Superverbrander Methode is ontwikkeld door Jesse van der Velde en zijn team.

Jesse is begonnen als personal trainer en kwam er al snel achter, dat er een grote behoefte was naar producten die mensen kunnen helpen bij een betere gezondheid en een slanker lichaam. Sindsdien heeft hij al meer gezondheidsproducten op de markt gebracht en deze producten probeert hij telkens te verbeteren. Jesse heeft dan ook al negen jaar ervaring in het vak en is dan ook een echte deskundige op het gebied van gezondheid en afvallen.

De echte kracht van Jesse van der Velde is dat hij opzoek gaat naar veel voorkomende obstakels van mensen die gezonder en slanker willen worden. Vervolgens gaat hij opzoek naar oplossingen hiervoor, waarmee veel mensen geholpen kunnen worden.

Kennismaking met De Superverbrander Methode

Een goede oplossing voor overgewicht is volgens Jesse van der Velde De Superverbrander Methode.

De insteek van Jesse van der Velde bij deze methode is dat je dikker wordt van diëten, maar slanker wordt door meer te eten. Dat lijkt misschien onlogisch, maar daar heeft Jesse van der Velde een goede verklaring voor.

Volgens hem werken diëten niet, omdat ze je hormonen uit balans halen. Je lichaam raakt in de war waardoor je snel kan afvallen, maar ook weer rap kan aankomen. Je hormoonhuishouding heeft namelijk invloed op je schildklier en deze regelt onder andere je spijsvertering en je stofwisseling.

Het is dus belangrijk om je te focussen op je hormoonhuishouding, maar De Superverbrander Methode gaat verder dan dat.

Wat biedt De Superverbrander Methode

De Superverbrander Methode bestaat uit vier verschillende delen:

 • In het eerste deel ga je in op je motivaties voor een gezond gewicht en hoe je je ideale gewicht kunt bereiken.
 • In het tweede deel ontdek je wat het beste eetpatroon voor jou is.
 • In het derde deel wordt de hormoonhuishouding besproken, met daarbij tips om deze weer in balans te brengen.
 • In het vierde deel ga je in op hoe je je ideale gewicht kunt behouden.

Wat je verder hierbij kan verwachten zijn nuttige voedingstips, zoals speciale menu’s en recepten voor de hele dag. Er wordt ook veel aandacht besteed aan het mentale aspect, zoals “emotie-eten”. Ook zal je speciale bewegingsoefeningen moeten doen die verschillen qua zwaarte. Jesse zal je voornamelijk via zijn video’s motiveren om door te blijven gaan met afvallen.

Kortom, het is een intensief coachingsprogramma, die je slanker en gezonder maakt, als je het uiteraard volhoudt.

Voordelen en nadelen van De Superverbrander Methode

Elke afvallen methode heeft zijn voordelen en nadelen en deze dus ook.

Laten we beginnen met de voordelen:

 • Het is geen dieet! Het leert je een eet- en voedingspatroon voor heel je leven (groot pluspunt).
 • Het programma is eenvoudig te volgen.
 • De tips en adviezen zijn geschikt en haalbaar voor jong en oud.
 • Het boek geeft je kennis die de meeste mensen nooit zullen hebben.
 • Jesse van der Velde zal je heel goed blijven motiveren!

En dan de nadelen:

 • Het boekt bevat geen kant en klaar stappenplan die je gelijk kunt opvolgen.
 • Je moet het programma aandachtig lezen wat even tijd kost.
 • Je zal niet meer dan 1 tot 2 kilo per week afvallen.

De nadelen zijn eigenlijk alleen vervelend voor mensen die weinig geduld of geen tijd hebben, want deze nadelen zijn eigenlijk allemaal voordelen. Want doordat het je meer tijd kost, investeer je ook meer in de toekomst, om blijvend een verandering in je leven te maken. Dit zal je uiteindelijk wel echt zelf moeten doen, hoe goed het programma ook is.

De conclusie is dat De Superverbrander Methode niet zozeer een doorbraak is, maar wel één van de weinige producten die gericht is op de lange termijn voor een betere gezondheid. Daarbij is deze methode ook wetenschappelijk onderbouwd en ontwikkeld vanuit jarenlange ervaring.

Waarom kiezen voor De Superverbrander Methode

Hoeveel geld hebben al die diëten jou al gekost? Dat durf je misschien niet eens uit te rekenen. Hoe kan het toch dat we zo massaal afvalpogingen doen, zonder blijvend of enig resultaat? Kies jij de komende 10 jaar opnieuw voor poeders, pillen, shakes of andere wondermiddeltjes?

Of ben jij bereid om daadwerkelijk je levensstijl te veranderen en te investeren in een gezond lichaam?

De Superverbrander Methode is geen dieet, maar een duurzame oplossing!

Wat gebeurt er bij aanschaf?

Bij aanschaf van De Superverbrander Methode heb je twee keuzes:

 • De online versie van de Superverbrander Methode, waarbij je toegang krijg tot het online portal met onder meer veel instructievideo’s, een online werkboek, recepten en live coaching.
 • De fysieke versie die bestaat uit een 8-delige DVD-set en een groot werkboek.

Het is gelukkig ook mogelijk om beide versies te bestellen.

Als bonus bij je bestelling krijg je ook het boek 30-dagen Dieetplan dat 120 gerechten bevat, met daarbij recepten voor ieder deel van de dag.

Na bestelling kan je in principe direct aan de slag.

Verder loop je geen enkel risico, want Jesse geeft je een 100% niet-goed-geld-terug-garantie. Als je na 30 dagen testen niet tevreden bent met het resultaat, krijg je gewoon netjes je geld terug.

Via deze link kan je de eerste week gratis De Superverbrander Methode volgen.


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.