404 Error - Pagina niet gevonden
We're sorry, but the page you are looking for doesn't exist.
You can go to the homepage

De laatste posts

0

Een eiwitshake is ideaal om je dag mee te starten. Veel sporters nemen hun eiwitshake als ontbijt. Door dit te doen krijgen ze namelijk in één keer al hun benodigde eiwitten voor de dag al binnen.

Wil jij je dag ook goed beginnen met een eiwitshake? Ik informeer je er graag over.

0
afslankpillen-dieet-gezond-gewichtsverlies

Afvalpillen, dieetpillen, vetverbranders, fatburners, afslankpillen …er zijn veel namen te noemen voor het pilletje dat je moet helpen met afvallen. Nu zijn mensen met overgewicht er vast wel mee bekend. Ze zijn weleens gebruikt of hebben het overwogen. Hoe mooi is het dat je met een afslankpil sneller jouw mooie figuur bereikt. Voor wie er toch nog wat meer over wil weten, kun je dit artikel lezen om zo te kijken of het iets voor jou is of wellicht wel helemaal niet.

Eierdieet

Ben je opzoek naar een dieet en vind jij eieren lekker? Dan is het eierdieet wellicht iets voor jou, want bij dit dieet eet je in één week ongeveer 25 eieren.

De vraag is natuurlijk hoelang je een dieet als deze kan volgen en of het een goede en gezonde manier van afvallen is. Daarom zal ik in dit artikel precies aan je uitleggen wat je kan verwachten wanneer je het eierdieet gaat volgen.

Stoppen Met Lijnen

Heb je overgewicht, maar geen zin meer om te lijnen? En wil je een betere gezondheid? Dan zal je jouw eetgedrag, gewoontes en leefstijl moeten aanpassen!

Voedingscoach en lifestylebegeleider Gerdien Hopster weet dit als geen ander en heeft daarom een Stoppen Met Lijnen cursus ontwikkeld. Zij zegt dat je met haar methode leert hoe je kleine aanpassingen kan maken in je leefstijl, die uiteindelijk grote impact hebben op je gewicht en leefstijl.

Uiteraard was ik erg nieuwsgierig geworden naar de Stoppen Met Lijnen cursus en ben ik opzoek gegaan naar hoe deze methode in elkaar zit. Daarom zal ik je uitleggen wat de voordelen en nadelen zijn en of het verstandig is om deze cursus te gaan volgen.

0
Superverbrander methode

Vind jij maar niet het juiste dieet om blijvend af te vallen? Dat komt volgens Jesse van der Velde omdat diëten niet werken. Veel diëten schoppen namelijk je hormoonhuishouding in de war en zorgen dat je niet afvalt of zelfs weer aankomt.

Daarom heeft Jesse van der Velde een manier ontwikkelt om blijvend af te vallen. Dit noemt hij de De Superverbrander Methode. Van deze methode beweerd hij dat je kan afvallen, zonder dat je hormonen van slag raken.

In dit artikel vertel ik je of zijn product echt een doorbraak is of niets nieuws en geef ik mijn mening over De Superverbrander Methode.