afslankpillen-dieet-gezond-gewichtsverlies

Wat zijn afslankpillen en hoe gebruik je ze voor gewichtsverlies?

Afvalpillen, dieetpillen, vetverbranders, fatburners, afslankpillen …er zijn veel namen te noemen voor het pilletje dat je moet helpen met afvallen. Nu zijn mensen met overgewicht er vast wel mee bekend. Ze zijn weleens gebruikt of hebben het overwogen. Hoe mooi is het dat je met een afslankpil sneller jouw mooie figuur bereikt. Voor wie er toch nog wat meer over wil weten, kun je dit artikel lezen om zo te kijken of het iets voor jou is of wellicht wel helemaal niet.

Werkzame stoffen in afslankpillen en het resultaat hiervan!

Belangrijkste is eigenlijk dat je weet wat de stoffen die erin zitten doen. Ze verschillen heel erg van elkaar, al zou de dat niet denken. Neem onderstaande lijst eerst eens door voordat je met afslankpillen gaat starten. Zo weet je precies wat jij kan verwachten.

Exotische plantenextracten stimuleren vochtafdrijving

Er bestaan plantenextracten met de meest mooie namen, waardoor het wel goed moet zijn. Denk hierbij aan Cichoreiwortel, Yerba mate, Artisjok of Garcinia Camborgia …welke voornamelijk allemaal vocht afdrijven. Je gaat dan wel “afvallen” maar geen vet, enkel en alleen vocht. Dit is niet de bedoeling wanneer je dat overtollige buikvet kwijt wilt raken. Laat de meeste van dit soort prachtige pillen dan ook maar beter staan.

Synthetisch geproduceerde voedingsvezels

Je hebt ook pillen die (synthetische) voedingsvezels bevatten. Deze worden meestal niet verteerd en zetten in je maag uit, waardoor je honger wordt onderdrukt. Hierdoor krijg je minder waardevolle voedingstoffen binnen en heb je minder honger. Kan tijdelijk handig zijn, maar is verre van een lange termijn oplossing tegen overgewicht. Je kunt veel beter iets doen waar je ook echt wat aan hebt en blijft houden!

Caffeïne

Caffeïne kan je soms een oppepper geven en ook helpen bij het afvallen. Maar ook dit is geen middel om te blijven gebruiken, om sneller af te vallen.

Vitamines, mineralen en aminozuren

Afvalpillen met een uitgebalanceerde juiste mix van bepaalde vitamines, mineralen, aminozuren en andere stoffen kunnen een waardevolle toevoeging zijn tijdens het afvallen. Dit heeft te maken met het feit dat deze processen kunnen versterken bij bepaalde gevallen. Hiermee kunnen ze snel afvallen ondersteunen, mits dit echt nodig is en hiermee het proces versnellen. Let wel op dat gezond eten en drinken, altijd de eerste oplossing is en dat afslankpillen slechts een aanvulling zijn op dit gezonde voedingspatroon.

Wat zijn de beste afslankpillen?

Er zijn verschillende pillen die voldoen aan deze eisen. Kijk op Degezondekeuze.nl voor meer informatie over afvalpillen en bekijk ook welke er het beste uit de test komen!

Voor de link naar deze pagina klik hier:
https://degezondekeuze.nl/afslankpillen/

En denk erom, het gaat om een aanvulling op gezond, gematigd eten en drinken samen met sporten …zorg dan ook dat je dit eerst op orde krijgt!

Ga niet alleen afvallen met pillen

Er zijn zeer effectieve manieren om dit te doen …denk hierbij aan een koolhydraatarm dieet, Paleo, DASH of Cardio!

Wel of geen pillen gebruiken?

Je hoeft helemaal geen afslankpillen te gebruiken, om snel je streefgewicht te behalen …vind je het toch prettig om dat extra steuntje in de rug te krijgen heb je veel overgewicht en het nodig, dan kunnen de juiste pillen zeker een waardevolle toevoeging zijn die je helpen met sneller afvallen + het behalen van jouw streefgewicht!


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.